кадър БНТРедактор: В България има два бизнес свята. Единият печели от

...
кадър БНТРедактор: В България има два бизнес свята. Единият печели от
Коментари Харесай

Добромир Иванов, BESCO: В България има два бизнес свята. Единият печели от клиенти, другият – от държавата

кадър Българска национална телевизия

Редактор: 

В България има два бизнес свята. Единият печели от клиенти, другият – от страната. В първия е значимо какъв брой си добър в това, което вършиш, във втория – с кого играеш карти и тенис. Това разяснява в предаването „ Референдум ” по Българска национална телевизия Добромир Иванов, ръководител на Българската стартъп асоцияция  BESCO. Думите му бяха във връзка отпущането на заем на няколко огромни компании от Българската банка за развиване (ББР).

Според него такива дотации към бизнеса са нездравословни по принцип. Иванов беше безапелационен, че в случай че страната беше облекчила компаниите с разсрочване на заплащанията, нямаше да има такова значение на кого са отпуснати заеми, а на кого не. По негови думи е трябвало да се разреши бизнесът да употребява доста по-гъвкави способи.

Представителят на бизнесмените  коментира също, че банките у нас са прекомерно консервативно и би трябвало да се работи доста по този въпрос. Банките би трябвало да се научат да правят оценка нещо друго от постройка, съобщи Добромир Иванов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР